Xbox One mods worden beschikbaar door open platform van Paradox Interactive

  Paradox Interactive, de uitgever van Cities: Skylines laat weten dat zij samen met Microsoft gaan werken om meer mods naar de Xbox One te brengen. Paradox Mods, het open platform is vanaf 20 maart 2019 beschikbaar voor spelers en ontwikkelaars.

  Maak je klaar om de draken in Skyrim te kunnen veranderen in Thomas de Stoomlocomotief, door de wereld van GTA V te kunnen lopen als Buzz Lightyear of elk wapen in Fallout 4 te laten schreeuwen als John Cena. Makers van deze mods kunnen hun product namelijk nu makkelijk met één upload verspreiden over Xbox One en PC.

  Xbox One mods nu voor één game

  De eerste game die ondersteuning krijgt van Paradox Mods is Surviving Mars, een simulator uit 2018, waar je op de rode planeet een kolonie moet bouwen en onderhouden. Er zijn op het moment al meer dan 30 mods beschikbaar voor deze game. Surviving Mars is op het moment de enige titel die gebruik kan maken van het modding systeem, maar er zullen snel meer games volgen.

  Mods die op dit open platform terechtkomen zullen makkelijk te installeren zijn. Spelers loggen in met hun Paradox-account, waarna ze met enkele drukken op de knop mods kunnen installeren op je favoriete games. Laten we hopen dat er snel meer games volgen na Surviving Mars. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Darth Vader roze te maken in Star Wars Battlefront 2 of om de Samsung Galaxy Note 7 om te toveren in effectieve bommen in GTA V.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.