Xbox One Google Assistant ondersteuning in de maak

  De Xbox One is meer dan alleen een spelcomputer, aangezien Microsoft dit apparaat al langer beschouwd als een volwaardige multimedia-hub. Over een tijdje zal dit idee verder worden uitgebreid door de toevoeging van Google Assistant aan de Xbox One. Deze zal eerst in een beta-versie worden uitgerold.

  In de aankomende weken zal de Assistant worden uitgerold in een beta-versie, waar gebruikers bijvoorbeeld de Xbox One kunnen opstarten met de slimme assistent. Ook kan je dan met je stem al jouw games opstarten of zelfs je favoriete Netflix-serie op pauze zetten.

  De connectie tussen de slimme assistent en de Xbox One zal worden gelegd via Google Group of de Google Home-app voor iOS of Android. De Xbox One moet verbonden zijn met hetzelfde netwerk als de slimme assistent, wil je hier gebruik van maken. Hoe deze nieuwe feature in praktijk iets toe gaat voegen aan de ervaring met de Xbox One, is nog af te wachten.

  Xbox

  Wanneer krijgt de Xbox One volwaardige Google Assistant ondersteuning?

  Wanneer deze samenwerking tussen de slimme assistent en de Xbox One volledig te gebruiken is is nog niet duidelijk. Voor nu moeten we het doen met de beta-versie die in de aankomende weken zal worden uitgerold voor de Xbox One.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.