Xbox One games kopen met je telefoon

  Het is vanaf vandaag mogelijk om Xbox One games te kopen via je telefoon. De functie is beschikbaar nadat je de nieuwe systeemupdate hebt geïnstalleerd.

  Deze nieuwe update zal vandaag verschijnen en voegt de betaalmogelijkheid toe via SmartGlass, de app die je kunt downloaden voor smartphones en tablets. Ook kun je de officiële website van Xbox gebruiken om games op aan te schaffen.

  Wanneer je een game of andere content koopt zal deze direct naar je Xbox One worden verstuurd, om daar aan de download te beginnen. Downloadt jouw Xbox automatisch updates, dan zal dit proces zichzelf starten. Je kunt dan dus games kopen wanneer je van huis bent, en deze zullen voor je klaarstaan wanneer je terug komt.

  De functie lijkt op die van PlayStation Mobile. Het kopen en downloaden van games via je telefoon of tablet werkt hierbij hetzelfde. Ook is het daarbij mogelijk om je vriendenlijst te beheren en je Trophies te bekijken.

  Xbox One update brengt meer

  Ook zal de update verschillende andere functies toevoegen aan je Xbox One. Zo zal je een berichtje in beeld krijgen wanneer een draadloze controller bijna leeg is, en zullen berichten uitgeschakeld kunnen worden als je een film kijkt. Het is na de update ook mogelijk om 3D Blu-Rays te bekijken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.