Xbox One draadloze controller adapter werkt alleen met Windows 10

  De recent aangekondigde Xbox One draadloze controller adapter voor gebruik met Windows werkt niet met elke versie van het besturingssysteem. Deze adapter werkt namelijk alleen met Windows 10.

  Dit liet een vertegenwoordiger van Microsoft tegenover de website Polygon weten. Op dit moment kan je al elke Xbox One controller met Windows gebruiken, maar je hebt hiervoor wel een snoer nodig. Ga je liever voor draadloos, dan kan je de Xbox One draadloze controller adapter gebruiken die Microsoft gisteren heeft aangekondigd.

  De adapter, die dit najaar uitkomt, zal 25 dollar gaan kosten. Het heeft een USB 2.0 of 3.0 aansluiting nodig om te functioneren, en je PC moet over Windows 10 beschikken.

  Xbox One draadloze controller adapter en nieuwe console

  Microsoft kondigde gisteren ook de nieuwe Xbox One aan, die een interne harde schijf van 1TB zal hebben. Ook werd een nieuwe controller aangekondigd, die over een 3,5mm hoofdtelefoon-uitgang zal beschikken. Hoewel in andere landen de 'oude' Xbox One in prijs zal worden verlaagd na het uitkomen van de nieuwe versie, geldt dit niet voor Nederland. De prijs van een Xbox One wordt in Nederland niet verlaagd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.