Xbox One Creators update details onthuld

  Voor een lange tijd zijn er verschillende details naar buiten gekomen over de Xbox One Creators update. Vandaag hebben we dan eindelijk de details over alle nieuwe functies die de update gaat toevoegen en dat zijn er heel wat.

  Als eerste zul je gaan merken dat het hele uiterlijk van het Xbox One Home. Microsoft heeft namelijk geluisterd naar de fans en ervoor gezorgd dat opdrachten niet te veel knoppen kosten. Het hele menu is versimpeld waardoor alle functies makkelijker en sneller te vinden zijn wanneer je daar naar zoekt.

  Zoals al eerder gemeld wordt de Guide ook aangepast. Het wordt makkelijker om bijvoorbeeld je muziek aan te passen, maar ook het bekijken van je Achievements zal een stuk beter gaan. Daarbij komt de mogelijkheid voor multitasken beter naar voren. Via de Guide kun je gelijk beginnen met livestreamen via Beam.

  Daarnaast wil Microsoft de problemen met systeem updates verhelpen en zal deze duidelijker gaan maken. Daarom heeft Microsoft gekozen om het interface te updaten zodat alles makkelijker te begrijpen is. Daarbij zal het makkelijker zijn om alle apps en games up-to-date te houden, zelfs wanneer de Xbox zich in een andere energiestand staat.

  Xbox One Creators update voegt opties voor minder valide toe

  Als kers op de taart voegt Microsoft ook nog extra opties toe voor minder valide gamers. De Xbox One Creators update zal namelijk de optie geven voor de zogenaamde Copilot mode. Deze modus geeft de mogelijkheid twee controller te gebruiken als één controller, hierdoor kunnen gamers dus geholpen worden wanneer ze bijvoorbeeld een deel van de controller niet goed kunnen gebruiken.

  Al deze functies zullen inbegrepen zijn bij de Xbox One Creators update. Wanneer deze beschikbaar komt is nog onduidelijk. De update komt binnenkort beschikbaar in het Xbox Insider programma, waarna er verschillende testen gedaan zullen worden. Hierna gaat het waarschijnlijk niet lang meer duren voordat de update beschikbaar is voor iedereen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.