Xbox One backwards compatibility games komen nu in Xbox One hoesjes

  Xbox One backwards compatibility is een populaire feature onder de Xbox One gamers. Maar Microsoft wil het nog aantrekkelijker maken door Xbox 360 games uit te brengen in hoesjes van de Xbox One.

  Microsoft heeft aangekondigd dat ze Xbox 360 games die op de Xbox One gespeeld kunnen worden, zullen herprinten en uitbrengen in Xbox One hoesjes. Als eerste heeft de fabrikant Fallout 3 gepresenteerd. Je kan Bethesda's open-world role-player inclusief alle DLC in een Xbox 360 of in een Xbox One hoesje kopen.

  De Xbox 360 backwards compatibility boxen zijn nu voorzien van een label waar op staat of je de game kan spelen op de Xbox One.

  Xbox One backwards compatibility is een populaire feature

  De Xbox One backwards compatibility is een sterke eigenschap van de Xbox One. Vooral omdat er inmiddels al 200 Xbox One backwards compatibility games beschikbaar zijn. En Playstation hier nog helemaal geen gebruik van maakt.

  Steeds meer Xbox 360 games worden beschikbaar gesteld voor Xbox One, dit begon in december 2015. Sindsdien wordt er geregeld nieuwe games toegevoegd aan de lijst.

  Als je niet kan kiezen uit al die games, check dan onze Top 10 beste Xbox One backwards compatibility games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.