Xbox One backwards compatibility games bekendgemaakt

  Een lijst met Xbox One backwards compatibility games is bekendgemaakt. In deze eerste lijst zijn maar liefst 104 titels opgenomen die je nu op je Xbox One kan herspelen.

  De lijst met games is vandaag door Mike Ybarra, die Director of Program Management is bij Xbox. Deze games worden beschikbaar vanaf 12 november, wanneer de backwards compatibility optie beschikbaar wordt voor Xbox One bezitters. Op dit moment gaat het om 104 games, maar de lijst wordt nog uitgebreid in de toekomst.

  Xbox One backwards compatibility games - Gears of War, Fallout 3 en nog meer

  Onder de titels die binnenkort backwards compatibel worden zitten onder andere Gears of Wars, Fallout 3, Borderlands en Assassin's Creed II. Later worden ook andere titels als BioShock, Halo Reach, Skate 3 en Call of Duty Black Ops nog toegevoegd aan de lijst. Op deze manier kun je al je oude Xbox 360 titels spelen op je Xbox One.

  Voor meer informatie kun je terecht op de website van Xbox Wire. De Xbox One backwards compatibility is vanaf 12 november beschikbaar voor alle Xbox One bezitters. De lijst met alle 104 games kun je op de webpagina van Xbox Wire vinden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.