Xbox One backward compatibility voegt Ninja Gaiden 2 toe

  Microsoft laat tijdens de Inside Xbox livestream weten dat Ninja Gaiden 2 naar de Xbox One backward compatibility komt. Daarnaast is de game, samen met vijf andere titels, ook visueel verbeterd voor de Xbox One X. De game is vanaf nu speelbaar op de console.

  Het aantal games in de Xbox One backward compatibility lijst blijft maar stijgen. Er zitten reeds meer dan vijfhonderd titels in en Ninja Gaiden 2 is daar de nieuwste toevoegingen van. Als je de game fysiek hebt, kan je hem vanaf vandaag in je Xbox One stoppen en beginnen met spelen.

  Wat is Ninja Gaiden 2?

  Ninja Gaiden 2 is een hack 'n slash game van ontwikkelaar Team Ninja en het vervolg op Ninja Gaiden Black. In 2008 kwam de game voor het eerst uit op de Xbox 360. Je speelt als de ninja Ryu Hayabusa die het moet opnemen tegen de Black Spider Ninja Clan om CIA-agent Sonia te redden.

  Ninja Gaiden 2 introduceerde een nieuw vechtsysteem dat je in staat stelt om vijanden letterlijk in stukken te hakken. Hierdoor kan het zijn dat een tegenstander zonder arm of been komt te zitten. Dit betekent niet dat ze meteen dood zijn. Een verminkte vijand probeert je namelijk nog steeds van kant te maken. In onze Ninja Gaiden 2 review kan je lezen wat we van de game vinden.

  Ninja Gaiden 2

  Wat doen de visuele verbeteringen voor Xbox One backward compatibility?

  Sommige games krijgen verbeteringen voor de Xbox One X. Voor Ninja Gaiden 2 betekent dit dat de game op een hogere resolutie draait en dat het aantal pixels negen keer zo hoog ligt. Naast de hack 'n slash game krijgen nog vijf andere games een verbetering. Hieronder vind je welke dat zijn.

  • Splinter Cell: Double Agent
  • Splinter Cell: Conviction
  • Splinter Cell: Blacklist
  • Fable 2
  • Fable 3

  Welke andere Xbox aankondigingen zijn er?

  Tijdens Inside Xbox was niet alleen aandacht voor Xbox One backward compatibility. Zo is de Xbox One S All Digital Edition officieel bekendgemaakt door Microsoft en is het duidelijk geworden dat de Gears 5 multiplayer officieel wordt onthuld in juni.

  Ninja Gaiden 2

  Verkijgbaar vanaf 6 june 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.