Xbox Live with Gold games voor september bekendgemaakt

  Een nieuwe maand breekt bijna aan. Dat betekent nieuwe deals voor gamers met een Xbox Gold abonnement. Microsoft heeft namelijk de Xbox Live with Gold games voor september aangekondigd.

  Eén van deze Xbox Live with Gold games is Earthlock Festival of Magic. Deze game werd vorige week tijdens gamescom al gepresenteerd als zijnde één van de deals van de komende maand. Vanaf 1 september is de game uit en direct een maand lang in de store te downloaden. Earthlock komt overigens op dezelfde dag uit voor de pc.

  Een andere Xbox Live with Gold games voor Xbox One is Assassin´s Creed Chronicles: China. Deze is gratis te downloaden vanaf 16 september tot en met 15 oktober.

  Xbox Live with Gold games voor de 360

  Ook Xbox 360 spelers krijgen uiteraard weer twee deals voorgeschoteld. Forza Horizon zal vanaf het begin van de nieuwe maand tot en met 15 september gratis te verkrijgen zijn in de store. Vanaf 16 september zal Mirror's Edge tot en met de 20e te downloaden zijn voor Xbox 360 spelers. Beide games zijn dankzij de backwards compatibiliteit ook speelbaar op de Xbox One.

  Assassin's Creed Chronicles: China

  Verkijgbaar vanaf 9 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.