Xbox Live Gold games maart 2018 bekendgemaakt

  Microsoft heeft de Xbox Live Gold Games maart 2018 bekendgemaakt. De komende maand zullen de gratis games dan te downloaden zijn voor iedereen die een Xbox Live Gold abonnement heeft.

  De komende maand zijn er wederom nieuwe games gratis te downloaden voor Xbox One en Xbox 360 eigenaren. In maart zijn Trials of the Blood Dragon, Superhot, Brave: The Video Game en Quantum Conundrum gratis te downloaden. De laatste twee games zijn origineel voor de Xbox 360, maar zijn ook te spelen op de Xbox One met backwards compatibilty.

  Xbox Live Gold games maart 2018 voor Xbox One en Xbox 360

  De games zullen elkaar de komende maand afwisselen. Zo is Brave van 1 tot 15 maart gratis te downloaden en vervolgens neemt Superhat het over vanaf 16 maart tot 15 april. Trials of the Blood Dragon is van 1 tot 30 maart te downloaden en Quantum Canundrum is van 16 tot 31 maart te downloaden.

  Deze maand zijn er nog enkele gratis games te downloaden die vorige maand bekend werden gemaakt. Dit zijn Shadow Warrior en Assassin’s Creed Chronicles. Wil je meer te weten komen over deze games? In onze special over de Xbox Live Gold games van februari gaan we dieper op de games in.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.