Xbox Live Gold games april 2018 bekendgemaakt

  De Xbox Live Gold games april 2018 zijn vrij laat aangekondigd deze maand. Nog een paar dagen en de volgende maand start al. Nu heeft Microsoft de games eindelijk bekendgemaakt en er staan leuke gratis titels te wachten.

  Iedereen die in bezit is van een Xbox Live Gold abonnement kan meedoen aan deze actie van Microsoft. Iedere maand zijn er een paar gratis games te downloaden. De gratis games zijn te downloaden voor de Xbox One en Xbox 360, de 360 games zijn met backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One.

  Xbox Live Gold games april 2018

  De vier games die we deze maand gratis kunnen downloaden zijn The Witness, Assassin’s Creed Syndicate, Cars 2: The Video game en Dead Space 2.

  De eerstgenoemde game zal de hele maand gratis te downloaden zijn, Assassin’s Creed Syndicate is van 16 april tot en met 15 mei gratis te downloaden. De twee Xbox 360 games wisselen elkaar af, Cars 2 is van 1 tot 15 april te downloaden en Dead Space 2 van 16 tot en met 30 april.

  Er zijn drie verschillende Xbox Live Gold abonnementen waar gebruikers uit kunnen kiezen. Dit is een lidmaatschap van één maand, drie maanden en twaalf maanden.

  The Witness

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.