Xbox Live Gold aanbieding bij Game Mania geeft zes maanden Gold voor de helft

  Als je Xbox Live Gold bijna verloopt, heeft Game Mania een aanbieding die je misschien wel ziet zitten. Bij de aankoop van een Xbox Live Gold 3 maanden kaart krijg je er namelijk nog eens 3 maanden bovenop. Dit betekent dat je maar 20 euro betaalt voor een half jaar.

  De actie loopt van 18 tot en met 28 maart en is alleen geldig in de webshop van de retailer. Het is per klant eenmalig mogelijk om van de aanbieding gebruik te maken. Na de aankoop krijg je de tweede code binnen twee dagen in je mailbox. Je kan de code tot 15 april inlossen. De kaarten zijn op deze pagina te bestellen.

  Je hebt Xbox Live Gold nodig om gebruik te maken van verschillende online diensten op de Microsoft console. Het geeft je per maand recht op vier gratis games die onderdeel uitmaken van de Xbox Games with Gold. Al deze games zijn speelbaar op de Xbox One. Daarnaast kan je elke week profiteren van de Xbox Live Deals with Gold.

  Xbox Live Gold 3 maanden aanbieding

  De aanbieding is alleen geldig bij Game Mania en niet bij andere grote winkels. Dankzij de actie betaal je voor een half jaar nu dus 20 euro. Ter vergelijking: een kaart voor 12 maanden kost je 60 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.