Xbox Live Games With Gold April komt met Saints Row 4 en Deadspace

  De Xbox Live Games With Gold april editie komt met vier behoorlijke titels. De games zijn zoals altijd weer gratis te installeren op je PC. Je kunt aan de slag met onder andere Saints Row 4.

  De titels zijn dus komende maand gratis te downloaden. Het gaat om The Wolf Among Us, Sunset Overdrive, Dead Space en dus Saints Row 4. Dit zijn niet de minste titels die toegevoegd kunnen worden aan je collectie. The Wolf Among Us wordt door veel Critici gezien als een van de beste Telltale games allertijden en ook Sunset Overdrive is een game die meerdere prijzen in de wacht heeft gesleept.

  Dead Space is voor mensen die meer zin hebben om te griezelen in de ruimte, de horrorshooter combineert de klassieke claustrofobische sfeer van Doom 3, met de visuele pracht van nu. Als je toe bent aan een idiote game waarmee je mensen het hoofd in kunt slaan met grote paarse dildo's, dan is Saints Row 4 iets voor je.

  Xbox Live Games With Gold April Editie is er een met blockbusters

  Zoals Microsoft zelf al aangeeft is de Xbox Live Games With Gold april editie er een met verscheidene blockbusters om te downloaden. Het feit dat ze gratis te installeren zijn is voor Xbox gebruikers de kers op de taart.

  De gratis games zijn dus vanaf aankomende maand te downloaden, normaal gesproken kosten deze gemiddeld zo'n twintig euro per stuk, dus als je een van deze titels nog niet had, is het nu een mooi moment om ze te downloaden.

  Saints Row IV

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.