Xbox Live Deals with Gold - Eerste kortingen na Black Friday

  Black Friday is nog maar net voorbij en nu al zijn de eerste Xbox Live Deals with Gold bekendgemaakt. Het zijn niet zoveel aanbiedingen deze week, maar dat wil niet zeggen dat er slechte aanbiedingen zijn. Op dit moment kun je Vampyr voor de Xbox One met 50 procent korting kopen en BioShock: The Collection met maar liefst 75% korting.

  Voor Vampyr betaal je op dit moment in plaats van 59,99 euro nog maar 30 euro. Voor een zacht(er) prijsje kun jij dus als dokter Jonathan Reid, in London 1918, op zoek naar een geneesmiddel tegen de vampier ziekte. Daarnaast kun je BioShock: The Collection voor maar 12,50 euro aan jouw collectie toevoegen. In The Collection krijg je BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite.

  Alle Xbox Live Deals with Gold

  Hieronder vind je een overzicht van alle aanbiedingen die deze week voor de mensen met een Xbox Live abonnement gelden. Naast de Xbox One aanbiedingen zijn er ook een aantal aanbiedingen voor Xbox 360 games. Zo kun je LA Noire en Sniper Ghost Warrior met maar liefst 70 procent korting aanschaffen. Er staat een overzicht op de website van Xbox. Zit er deze week een iets voor jou tussen de Xbox Live Deals with Gold?

  Xbox One deals

  Xbox 360 deals

  Laat ons weten in de comments wat jij in huis haalt!

  Earthfall

  Verkijgbaar vanaf 13 july 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.