Xbox Games with Gold voor juli bekend

  Microsoft kondigt vandaag de gratis games voor juli aan die je kunt downloaden met Xbox Live Gold. De games zijn onderdeel van het Games with Gold programma van het bedrijf.

  Komende maand kunnen Xbox 360 gebruikers twee gratis games binnenhengelen. Van één tot en met vijftien juli is Gotham City Impostors voor niks te downloaden uit de Xbox Live Store. Vervolgens kun je vanaf zestien juli tot het einde van de maand BattleBlock Theater halen.

  Xbox One bezitters moeten het met één titel doen komende maand. Zij kunnen aan de slag met Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. Hiermee haal je niet alleen het origineel in huis, maar krijg je er ook nog een bult extra content bij. Zo is de verhaallijn uitgebreid, heb je nieuwe krachten en nieuwe vijanden. Bekijk de game hierboven in actie.

  Games with Gold service

  Sinds vorig jaar juli stelt Microsoft elke maand een paar games vrij voor haar Xbox Live Gold leden. Zij kunnen die games vervolgens gratis downloaden. Door het succes is de services eind vorig jaar verlengd en geldt de service nu ook voor de Xbox One.

  BattleBlock Theater

  Verkijgbaar vanaf 3 april 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.