Xbox Games with Gold september 2019 bekendgemaakt

  Microsoft heeft de Xbox Games with Gold voor september 2019 bekendgemaakt. Deze maand kunnen Xbox-gamers aan de slag met Hitman: The Complete First Season en We Were Here op de Xbox One, terwijl de Xbox 360 Earth Defense Force 2025 en Tekken Tag Tournament 2 krijgt.

  Dat heeft Larry 'Major Nelson' Hryb laten weten via zijn blog. De programmadirecteur van Xbox Live laat weten dat Xbox One-gamers vanaf 1 september tot en met 30 september het complete eerste seizoen van Hitman kunnen downloaden. Elke aflevering van Hitman draait natuurlijk om de kale huurmoordenaar Agent 47 die zijn doelwitten op de meest originele manieren kan uitschakelen. De laatste aflevering scoorde bij ons een 8.5 in de review.

  De andere titel die Xbox One-bezitters deze maand gratis kunnen downloaden is het debuut van We Were Here. De puzzelgame kwam in 2017 al uit voor de PC, maar verschijnt op 16 september voor de Xbox One. Vanaf die dag kunnen spelers met Xbox Live Gold de game gratis oppikken. Deze game is dan te downloaden tot en met 15 oktober.

  Wat zijn de Xbox Games with Gold september 2019 voor de Xbox 360?

  In tegenstelling tot Sony, die alleen maar 'gratis' games uitbrengt voor de PlayStation 4, blijft Microsoft ook nog de Xbox 360 ondersteunen met haar Games with Gold-actie. In september kunnen deze spelers Earth Defense Force 2025 en Tekken Tag Tournament 2 downloaden. Beide titels zijn ook backwards compatible en dus speelbaar op je Xbox One.

  Het is al de derde keer binnen korte tijd dat een Earth Defense Force-titel centraal staat bij de Xbox Games with Gold-actie. In mei en juni konden Xbox-gamers respectievelijk Earth Defense Force: Earth Armageddon en Earth Defense Force 2017 downloaden.

  Tot en met aanstaande zaterdag zijn de Xbox Games with Gold games van augustus nog te downloaden, met Gears of War 4 en Forza Motorsport 6 als aandachttrekkers.

  Tekken Tag Tournament 2

  Verkijgbaar vanaf 14 september 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.