Xbox Games with Gold september 2018 bekendgemaakt

  Microsoft heeft de Xbox Games with Gold september 2018 weer bekendgemaakt. De games zijn gratis te downloaden voor iedereen die een Xbox Live Gold abonnement heeft.

  Er zijn zoals iedere maand weer vier games die gebruikers kunnen downloaden. Dit zijn twee Xbox One games en twee Xbox 360 games. De Xbox 360 games zijn ook beschikbaar via de Xbox One door de backward compatibility functie.

  De eerste games waar spelers mee aan de slag kunnen zijn Prison Architect en LEGO Star Wars III: The Clone Wars. Met Prison Architect moeten spelers hun eigen gevangenis bouwen om boeven in te zetten. Daardoor moeten er bewakers ingehuurd worden enzovoort. Zowel Prison Architect als de LEGO Star Wars game zijn tot en met 15 september gratis te downloaden.

  Xbox Games with Gold september 2018

  Vanaf 16 september tot en met 30 september zijn twee andere games aan de beurt. Dit zijn Livelock en Monster World. Met Livelock nemen spelers de rol aan van een van de drie mechanische personages om je vijanden te verslaan. Met de Monster World game kunnen spelers arcade games uit het verleden spelen waaronder de Wonder Boy crossover met het laatste hoofdstuk dat alleen in Japan is uitgebracht.

  De games zijn te downloaden via je Xbox console of via de website van Microsoft. Mocht je nog geen Xbox Live Gold abonnement hebben, dan zijn deze ook via de website van Microsoft te verkrijgen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.