Xbox Games with Gold oktober 2019 bekendgemaakt

  Microsoft heeft de Xbox Games with Gold voor oktober 2019 bekendgemaakt. Xbox One-bezitters mogen deze maand aan de slag met Tembo the Badass Elephant en Friday the 13th: The Game, terwijl Disney Bolt en Ninja Gaiden 3 op de Xbox 360 speelbaar zijn.

  Dat heeft Microsoft laten weten op haar website. De hele maand kunnen Xbox-bezitters Tembo the Badass Elephant downloaden. Die titel is een 2D-sidescroller, waarin jij het olifantje Tembo bestuurt. Deze tank op vier voeten geeft een nieuwe dimensie aan de uitdrukking als een olifant in een porseleinkast komt, want Tembo verwoest alles dat hem in de weg zit met diverse krachten die hij bezit.

  De andere game die op de Xbox One verschijnt, is Friday the 13th: The Game. Oktober is de maand van Halloween en Microsoft viert dat goed met één van de meest bekende moordenaars uit een film: Jason Voorhees. In deze game moeten zeven spelers vluchten voor hun leven, terwijl een andere gamer Jason beheerst en de zeven spelers moet doden. Het levert een angstaanjagend kat-en-muisspelletje op met de vraag: wie overleeft deze strijd? Friday the 13th: The Game is vanaf 16 oktober tot en met 15 november gratis te downloaden.

  Wat zijn de Xbox Games with Gold oktober 2019 voor de Xbox 360?

  Waar Sony zich met haar PlayStation Plus games alleen maar focust op de PlayStation 4, daar blijft Microsoft de Xbox 360 ondersteunen. Gamers op dat platform mogen deze maand aan de slag met Disney Bolt, die vanaf 1 oktober te downloaden is. De game is gebaseerd op de gelijknamige film van Disney en draait om het superhondje Bolt, die samen met zijn baasje Penny de vijandige Dr. Calico moet tegenhouden. Deze titel is te downloaden tot en met 15 oktober.

  De andere Xbox 360-game die jij in oktober 2019 kan downloaden met Xbox Games with Gold is Ninja Gaiden 3. Deze hack 'n slash titel heeft wederom hoofdrolspeler Ryu, die nu te maken krijgt met een terroristische organisatie. Aan jou de taak om de groepering te stoppen.

  Tot en met aanstaande zondag zijn de Xbox Games with Gold van september nog te downloaden. Zo kan je het eerste seizoen van Hitman nog downloaden, evenals de puzzelgame We Were Here.

  Friday The 13th: The Game

  Verkijgbaar vanaf 26 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.