Xbox Games with Gold mei 2019 bekendgemaakt

  Het begin van een nieuwe maand staat altijd garant voor gratis games. Larry 'Major Nelson' Hryb laat op zijn blog nu weten wat de Xbox Games with Gold van mei 2019 zijn. Je hebt wederom de beschikking over twee games voor de Xbox One en twee voor de Xbox 360.

  In de Xbox Games with Gold van mei kan je op de Xbox One gratis aan de slag met Marooners en The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR. De Xbox 360 zijn de games Earth Defense Force: Insect Armageddon en Comic Jumper voor niks binnen te halen. De titels van de Xbox 360 kan je ook op de Xbox One spelen.

  Welke Xbox Games with Gold zijn er voor de Xbox One?

  De twee gratis games die naar de Xbox One komen zijn Marooners en The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR. Eerstgenoemde kost normaal tien euro en voor de ander moet je eigenlijk vijftig euro betalen. De details lees je hieronder.

  Marooners (1 mei - 31 mei)
  Marooners is een party game waarin je het tegen je vrienden opneemt in verschillende minigames. Als een Marooner ren, spring en sla je jezelf een weg door de verschillende spelletjes. Elke combinatie van 2-6 lokale en/of online spelers werkt voor de game.

  The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR (16 mei - 15 juni)
  The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR is een golf game en de opvolger van The Golf Club 2. Alle modi uit die game keren terug en er zitten er zelfs twee extra bij: Skins Match en Alt-Shot. In de singleplayermodus PGA Tour Career Mode reis je de hele wereld over om de beste golfer te worden.

  Marooners afbeelding

  Welke Xbox Games with Gold zijn er voor de Xbox 360?

  De Xbox 360 krijgt deze maand de gratis games Earth Defense Force: Insect Armageddon en Comic Jumper. Deze games kosten normaal twintig en vijftien euro respectievelijk. Deze maand zit er geen game van de originele Xbox bij. Hieronder vind je iets mee informatie over de games.

  Earth Defense Force: Insect Armageddon (1 mei - 15 mei)
  Earth Defense Force: Insect Armageddon is een game waarbij je het alleen of samen met een vriend opneemt tegen hordes buitenaardse insecten die de aarde proberen te vernietigen. In tegenstelling tot de andere game in de serie is dit deel gemaakt door een Amerikaanse ontwikkelaar. Hierdoor heeft de game geen connectie met de andere delen.

  Lees hier onze Earth Defense Force: Insect Armageddon Review.

  Comic Jumper (16 mei - 31 mei)
  In Comic Jumper speel je als Captain Smiley, een stripheld van wie de stripboeken niet goed zijn ontvangen. Om dit te veranderen springt hij als het ware naar andere comics om van de populariteit van andere te leren. Elke sripboek heeft zijn eigen stijl, waardoor Captain Smiley in elk boek verandert van stijl.

  Lees hier onze Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley Review.

  Comic Jumper afbeelding

  Wat waren de Xbox Games with Gold van vorige maand?

  De Xbox Games with Gold van april had, net zoals deze maand, in totaal vier games. Op het moment van schrijven zijn hiervan The Technomancer, Outcast: Second Contact en Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 nog gratis te downloaden.

  The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.