Xbox Games with Gold maart 2019 - De gratis games van deze maand

  De Xbox Games with Gold zijn bekendgemaakt voor maart 2019. In deze maand kunnen er vier games gratis worden gedownload. Dit zijn Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, Plants vs Zombies Garden Warfare 2, Star Wars Republic Commando en Metal Gear Rising: Revengeance. Deze vier games zijn alle vier in verschillende periodes in maart beschikbaar.

  De nieuwste lichting van de Xbox Games with Gold bestaat uit twee Xbox One games en twee games die backwards compatible zijn voor de Xbox One en Xbox 360. Deze games zijn alleen beschikbaar voor spelers met een Xbox Live Gold-abonnement. De games zijn steeds tijdens andere data te downloaden.

  Alle Xbox Games with Gold voor maart 2019

  In Adventure Time: Pirates of the Enchiridion help je de helden Finn, Jake, Marceline en natuurlijk BMO om erachter te komen waarom het Land of Ooo onder water is gelopen. Tijdens dit avontuur over vrije wateren vecht je tegen piraten en los je puzzels op om de ondergelopen wereld te redden. Adventure Time: Pirates of the Enchiridion is vanaf 1 tot en met 31 maart gratis te downloaden.


  Plants vs Zombies Garden Warfare 2 is een shooter waar je als verschillende planten de legers van Dr. Zomboss moet verslaan. Je kunt dit in 24-spelers multiplayer doen, 4-spelers co-op of in solomodus. Plants vs Zombies Garden Warfare 2 is van 16 maart tot en met 15 april te downloaden.


  Star Wars: Republic Commando speelt zich af tijdens de Clone Wars. Als leider van een elite-team is het aan jou de taak om je vijanden te infiltreren, te domineren en te verwoesten. Star Wars Republic Commando zet je in de voeten van de leider van een Commando-team. Zij zijn jouw soldaten en ze doen wat jij zegt. Star Wars Republic Commando is van 1 tot en met 15 maart gratis te downloaden.


  Metal Gear Rising: Revengeance is een pure actie-game met een geweldig verhaal. Speel als de cyber-ninja Raidan, een kindsoldaat die is verandert in een half-man, half-machine. Met deze cyborg hak en sla je een weg door je vijanden. Metal Gear Rising: Revengeance is van 16 tot en met 31 maart gratis te downloaden.

  Metal Gear Rising: Revengeance

  Verkijgbaar vanaf 22 february 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.