Xbox Games with Gold juni brengt The Crew

  Het Xbox Live abonnement komt elke maand met een scala aan 'gratis' games. Het punt van de maand, waarop veel gamers weer hun collectie uit kunnen breiden, is bijna aangebroken en deze maand is de line-up niet verkeerd! De Xbox Games with Gold juni zijn bekendgemaakt.

  Er staan weer vier games deze maand voor de Xbox gebruikers te wachten. De totale waarde hiervan ligt nabij de 70 euro en geeft de spelers 142 achievements om te verzamelen. Waar het echt om draait zijn natuurlijk de titels die je voorgeschoteld krijgt.

  Xbox Games with Gold juni

  Xbox 360 gamers kunnen deze maand aan de slag met de uitdagende platformer Super Meat Boy. Het spel waarbij je een koddig vleesfiguurtje bestuurt, is binnen te halen in de periode van 1 tot 15 juni. De titel die van 16 tot 30 juni te downloaden is, is ook niet bepaald verkeerd. Xbox 360 gamers kunnen dan namelijk aan de slag met XCOM: Enemy Unknown.

  Xbox One bezitters kunnen gratis toegang krijgen tot Goat Simulator. Chaos creëren met je favoriete boerderijdier werkt echt rustgevend, maar dan moet je de game wel binnen de maand juni downloaden, want daarna verloopt de deal! Van 16 juni tot 15 juli kan je nog een toffe game binnenslepen, want dan komt The Crew beschikbaar. De echte racefanaten kunnen hiermee weer genoeg uren achter het stuur kruipen.

  Voor de Xbox One bezitters is het deze maand eigenlijk helemaal feest. De Xbox 360 titels van Xbox Games with Gold juni zijn namelijk ook compatibel met de Xbox One. Dat wil zeggen dat Super Meat Boy en XCOM ook op de Xbox One in volle glorie te spelen zijn.

  Goat Simulator

  Verkijgbaar vanaf 1 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.