Xbox Games with Gold februari 2019 zijn bekendgemaakt

  De nieuwe Xbox Games with Gold zijn bekendgemaakt. In februari kunnen er vier games gratis gespeeld worden. Het zijn twee Xbox One games, een Xbox 360 game en ten slotte nog een originele Xbox game. Wij hebben de games hieronder op een rijtje gezet.

  Het is alweer de tweede maand van februari en dat betekent dat er weer nieuwe Xbox Games with Gold zijn. Deze maand kunnen we Bloodstained: Curse of the Moon, Super Bomberman R, Assassin’s Creed Rogue en Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy spelen. Deze vier games zijn exclusief beschikbaar voor de mensen met een Xbox Live Gold abonnement.

  Alle Xbox Games with Gold van februari 2019

  Bloodstained: Curse of the Moon is gratis beschikbaar op de Xbox One van 1 tot en met 28 februari. Deze retro platformer heeft maar een doel en dat is het verslaan van de duistere demoon die in het kasteel verstopt zit. In deze side-scrolling game kun je wisselen tussen verschillende personages met ieder hun eigen kwaliteiten. Maak de keuze voor het juiste personage voor het juiste level!

  Super Bomberman R is geweldig wanneer je het samen met wat vrienden kunt spelen. Er zijn maar liefst vijftig verschillende levels die allemaal co-op gespeeld kunnen worden. Tegenstanders moeten worden verslagen door het vastzetten van je tegenstanders en het wegleggen van bommen. Daarnaast is er een competitieve multiplayer waaraan maar liefst acht spelers deel kunnen nemen. Deze game is gratis verkrijgbaar van 16 februari tot en met 15 maart.

  Assassin’s Creed Rogue is gratis verkrijgbaar van 1 tot en met 15 februari. Deze game speelt zich af gedurende de Franse en Indiaanse Oorlog. Hier speel jij als Shay Patrick Cormac, een assassin die door enkele tragische gebeurtenissen alleen maar meedogenlozer wordt.

  Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy is de laatste uit de Xbox Games with Gold van februari 2019. In deze game, die oorspronkelijk uitkwam op de originele Xbox, krijg je lessen van niemand minder dan Luke Skywalker. Hij leert je alles over de Force, maar aan het einde van de game is de keuze aan jou. Kies je voor de goede of de slechte kant? Deze game is gratis beschikbaar van 16 tot en met 28 februari.

  Wil jij een aantal van de Xbox Games with Gold van januari 2019 nog proberen? Grijp dan nu nog je kans!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.