Xbox Game Pass games februari - Geweldige gratis games

  Xbox heeft bekendgemaakt dat er in februari weer games worden toegevoegd aan de bibliotheek van de Xbox Game Pass. Deze maand worden er zes games toegevoegd met onder andere Crackdown 3 en Shadow of the Tomb Raider. Dit zijn de nieuwe Xbox Game Pass games in februari.

  Er worden niet de minste games toegevoegd aan de Xbox Game Pass in februari. Ten eerste zal Crackdown 3 op de dag van release gratis beschikbaar zijn voor Xbox Game Pass abonnees. Crackdown 3 is een over-de-top shooter, waarbij je als agent met superkrachten het kwaad moet gaan bestrijden. Daarnaast is er een nieuwe multiplayer modus, genaamd Wrecking Zone, waarbij je het in teams van vijf spelers tegen elkaar opneemt. Dit gaat sowieso voor veel keiharde actie zorgen. Crackdown 3 komt op 15 februari uit.

  Nieuwe Xbox Game Pass games in februari

  Maar Crackdown 3 is niet de enige toffe titel die aan de Xbox Game Pass wordt toegevoegd. Ook Batman: Return to Arkham, de Blob en Shadow of the Tomb Raider worden deze maand beschikbaar gesteld. Hieronder vinden jullie het overzicht met alle game pass games die er in februari worden toegevoegd. Niet iedere game is vanaf dezelfde dag beschikbaar.

  • Shadow of the Tomb Raider - 7 februari
  • The Walking Dead: The Complete First Season - 7 februari
  • Pumped BMX Pro - 7 februari
  • De Blob - 14 februari
  • Crackdown 3 - 15 februari
  • Batman: Return to Arkham - 21 februari

  Een Xbox Game Pass abonnement

  Er worden maar liefst zes games beschikbaar in de bibliotheek van de Xbox Game Pass. Wanneer je een abonnement afsluit kun je deze games gratis downloaden. Er zijn inmiddels al bijna driehonderd games beschikbaar. Voor een Xbox Game Pass abonnement betaal je 9,99 euro per maand. De eerste maand kun je de service zelfs uitproberen voor maar een euro.

  Ben jij na het zien van deze games nog niet overtuigd? Lees dan ons artikel met de tien beste Xbox Game Pass games tot nu toe. Onder andere Quantum Break en We Happy Few kunnen worden gedownload na aanschaf van een abonnement. Ook Forza Horizon 4 is al sinds de releasedatum gratis beschikbaar voor abonnees van de service van Microsoft.

  Batman Return to Arkham

  Verkijgbaar vanaf 20 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.