Xbox Game Pass doet het goed volgens Xbox baas

  De Xbox Game Pass service van Microsoft wordt op 1 juni gelanceerd. Het is al mogelijk om je ervoor aan te melden en het aantal aanmeldingen is hoog volgens Phil Spencer, de baas van Xbox.

  In een tweet liet Phil Spencer weten dat hij blij is met de feedback op de Game Pass van Xbox. Ook bedankt hij de fans voor het grote aantal vroege aanmeldingen voor de service. Het is nog niet bekend hoeveel aanmeldingen er tot nu toe precies gedaan zijn, maar het lijkt erop dat het er aardig wat zijn. De Game Pass is een Netflix-achtige dienst waarmee je voor een maandelijks bedrag onbeperkt games kan spelen.

  Xbox Game Pass gaat lekker

  De Game Pass van Xbox werd in februari aangekondigd door Phil Spencer. Met de service kun je voor 10 euro per maand meer dan 100 games spelen. De dienst wordt op 1 juni gelanceerd in de Verenigde Staten, maar het is nog niet bekend of de dienst ook in Nederland beschikbaar zal worden in de toekomst. Games waarvan al bekend is dat ze onderdeel zijn van de Game Pass service zijn: Halo 5, NBA 2K16, LEGO Batman en PayDay 2.

  De service biedt zowel toegang tot Xbox One als Xbox 360 games, die met de backwards compatibility functie toch afgespeeld kunnen worden op de Xbox One. Grote uitgevers zoals 2K, SEGA, Capcom en Bandai Namco zullen hun games ook gaan uitgeven voor de Game Pass van Xbox.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.