Bekijk hier de Xbox E3 2018 persconferentie livestream - Nu live!

  De Xbox E3 2018 livestream begint vanavond om 22.00 uur. Microsoft zal dit jaar haar games niet op de E3 vloer zelf tonen, maar in haar eigen Microsoft Theater. Daar vind ik de persconferentie plaats.

  Net zoals ieder jaar houdt Microsoft een persconferentie op de E3 om de nieuwste games te tonen. Dit jaar kunnen we vanaf 22.00 uur vanavond Nederlandse tijd genieten van de presentatie. Welke games Microsoft dit jaar met zich mee brengt, is grotendeels nog onbekend, de uitgever wil er niets vooraf over kwijt.

  Natuurlijk gaan er wel een aantal geruchten rond over welke games Microsoft meebrengt. Daartussen staan de gebruikelijke titels als Halo en Gears of War, maar dit zijn niet de enige. Er wordt ook gespeculeerd dat een aantal grote third-party ontwikkelaars aanwezig zullen zijn, wellicht met exclusieve content.

  Vanavond zullen we het allemaal gaan zien, wanneer de persconferentie van start gaat. Vorig jaar draaide de presentatie van Microsoft om games, games en nog meer games. De vraag is of dat dit jaar weer het geval is.

  Xbox E3 2018 livestream

  De Microsoft E3 2018 livestream is op een aantal verschillende manieren te volgen. Je kunt live op de Xbox One kijken of via Mixer, maar makkelijker is natuurlijk gewoon op deze pagina met de stream hieronder. Zorg dus dat je om 22.00 uur klaar zit, want dan trapt de show af.

  Meer E3 nieuws

  Natuurlijk is er nog veel meer E3 nieuws; Alleen de EA presentatie is tot nu toe geweest. De anderen moeten nog komen. Over een paar uur gaat Bethesda gaan presenteren, maandag krijgen we vervolgens Square Enix, de PC Gaming Show en de conferentie van Sony en dinsdag sluit Nintendo vervolgens af.

  Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden om er zeker te zijn dat je niets mist.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.