Xbox Deals with Gold kortingen - Sportgames van 2K

  Het is tijd voor een hoop Xbox Deals with Gold kortingen. Deze week zijn er een hoop sport games van 2K die te koop zijn met kortingen.

  We kunnen deze week profiteren van veel kortingen op games zoals WWE 2K18, Mafia III en BioShock. Deze week staat namelijk in het teken van 2K games. Ook is NBA 2K18 alleen vandaag binnen te halen voor 45,49.

  Natuurlijk kunnen we ons ook vermaken met andere games. Zo is de nieuwste Call of Duty nu voor 45,49 euro in huis te halen en zijn drie BioShock games in een bundel te koop voor 16,50 euro.

  Alle Xbox Deals with Gold kortingen

  Van games zoals Rocket League en Tom Clancy’s Rainbow Six Siege zijn ook een hoop Add-Ons in de uitverkoop. Deze zijn te verkrijgen met flinke kortingen van wel 40 en 50 procent.

  Mocht je willen profiteren van deze acties dan moet je in bezit zijn van een Xbox Live Gold abonnement. Deze zijn verkrijgbaar in versies voor één maand, drie maanden en twaalf maanden. Alle Xbox deals zijn op de website van Microsoft te bekijken. De games met korting zijn voor de Xbox One, Xbox One X of Xbox 360.

  NBA 2K18

  Verkijgbaar vanaf 19 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.