Xbox Deals with Gold kortingen - Kingdom Come Deliverance & F1 2017

  Microsoft heeft de Xbox Deals with Gold kortingen van deze week bekendgemaakt. Er zijn enkele games met korting te verkrijgen maar er is een werkelijke waslijst aan add-ons die kortingen hebben.

  Er zijn vrij veel games die deze week korting hebben. Dit zijn onder andere Kingdom Come: Deliverance en F1 2017. De racegame is nu met 70 procent korting in huis te halen voor 21,00 euro en Deliverance voor 49,79 euro in de plaats van 59,99 euro. Hieronder is een lijst met Xbox One games die korting hebben.

  Xbox One games

  Xbox 360 games

  Xbox Deals with Gold kortingen

  Verder kunnen gebruikers van een Xbox 360, Xbox One of een Xbox One X kiezen uit tientallen add-ons. Deze zijn beschikbaar voor games zoals Call of Duty WWII, ARK: Survival Evolved, Assassin’s Creed Origins, Battlefield 1, Dead by Daylight, Marvel vs. Capcom Infinite, Resident Evil 7, Star Trek Online, De Sims 4 en The Witcher 3. Naast extra content voor deze games, waaronder season passen, is er nog veel meer content te downloaden.

  Op de website van Major Nelson zijn overzichten met alle deals te bekijken. Iedereen met een Xbox Live Gold abonnement kan profiteren van deze deals tot en met 16 april. Daarna zijn er weer nieuwe games en add-ons met kortingen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.