Xbox Deals with Gold kortingen - FIFA 18 en Fallout 4

  Het is weer dinsdag en dus heeft Microsoft de wekelijkse Xbox Deals with Gold kortingen weer onthuld. Deze week is onder meer FIFA 18 in de aanbieding.

  Waar FIFA 18 zonder twijfel de meest in het oog springende game van deze week is, mogen de andere titels er ook zeker zijn. Denk bijvoorbeeld aan Fallout 4 en Zombie Army Trilogy. Al deze games zijn nu flink in prijs verlaagd en dat kan misschien net de druppel zijn om over te gaan tot een aankoop.

  FIFA 18 is overigens niet de enige EA Sports game die bij de Xbox Live Deals van deze week zitten. Ook NHL 18 en Madden NFL 18 zijn meegenomen in de deals. Dit zijn alle games die deze week met korting binnen te hengelen zijn:

  Xbox Deals with Gold kortingen voor Xbox 360

  Alhoewel de kortingen op de Xbox One natuurlijk het paradepaardje van de Deals zijn, zijn er op de Xbox 360 ook een aantal games in prijs verlaagd. Die kun je vinden op de officiële site van Xbox.

  De Xbox Live Deals with Gold gelden logischerwijs alleen als je in het bezit bent van een Xbox Live Gold abonnement. Een lidmaatschap van drie maanden kost zo'n 20 euro.

  De kortingen van deze week lopen tot en met 6 februari.

  FIFA 18

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.