Xbox Deals with Gold kortingen - Call of Duty & Onrush

  Microsoft heeft deze week een hoop voor ons in petto. De Xbox Deals with Gold kortingen van deze week zijn namelijk weer bekendgemaakt. Er zijn tientallen games die deze week met korting te verkrijgen zijn.

  Deze week zijn er verschillende games in de uitverkoop. Tussen de games zijn er ook een hoop add-ons te vinden voor verschillende games. Dit zijn uitbreiding voor onder andere Marvel vs Capcom: Infinite, Monster Hunter World, Payday 2, Resident Evil 7, Rise of the Tomb Raider, Rocket League, Sniper Elite 3, The Sims 4, Just Cause 3, Dead by Daylight, Cities: Skylines, Assassin’s Creed Origins en Battlefield 1.

  Hieronder is een lijst met enkele Xbox One games die korting hebben.

  Xbox One games

  Xbox Deals with Gold kortingen

  Wij raden het zeker aan om nog even een kijkje te nemen op de website van Major Nelson waar alle games en add-ons met kortingen te zien zijn, want deze week is er genoeg keuze. Voor alle items die een ‘*’ achter hun naam hebben staan geldt de korting alleen wanneer de koper een Xbox Live Gold abonnement heeft. Items die dit niet hebben zijn ook zonder abonnement met korting te verkrijgen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.