Xbox bug laat echte naam zien van vrienden zonder toestemming

  Er is een Xbox bug waardoor vrienden elkaars echte naam kunnen zien. Deze bug zal niet voor iedereen gelden, maar er zijn veel mensen die het probleem wel tegen zijn gekomen.

  Op Reddit is een onderwerp gestart over het probleem. Gebruikers melden hier verschillende klachten zoals het feit dat niet eens hun ‘nepnaam’ gebruikt word die ingevuld is maar hun volledige naam. Hierdoor denken veel mensen dat de informatie van hun creditkaart gebruikt word. Voor enkele gebruikers is hun valse naam inmiddels weer te zien in de plaats van hun echte naam.

  Xbox bug oplossen

  Om het probleem op te lossen moeten gebruikers navigeren naar instellingen en hun echte naam met niemand delen. Via de Xbox app hebben gebruikers ook toegang tot deze functie. Een woordvoerder van Microsoft heeft op de Reddit thread gereageerd dat een team het probleem aan het onderzoeken is.

  Buiten dit probleem om is er ook goed nieuws voor iedereen die een Xbox One heeft. Er zijn deze maand weer gratis games te downloaden voor iedereen die een Xbox Live Gold abonnement heeft. Ook zijn er wekelijks verschillende games die korting hebben.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.