Xbox bestaat 15 jaar en geeft cadeaus

  Xbox bestaat 15 jaar en viert dat door speciale ingame items aan de Xbox community te geven. Daarnaast heb je kans om online tegen Xbox werknemers te spelen.

  Xbox bestaat 15 jaar en doet daarom iets extra's. Mocht je tussen nu en 22 november inloggen op Forza Motorsport 6 of Forza Horizon 3, dan krijg je een nieuwe Xbox gekleurde auto. Ook zijn er nieuwe Rival events en voor Forza Horizon 3 is er een speciale bucket list challenge die je kan vinden bij de Pink Lakes Bucket List waypoint.

  Fans die Halo 5 spelen hebben ook een mijlpaal te vieren. Halo bestaat namelijk ook 15 jaar en dat vieren ze door iedereen die tussen nu en 22 november inlogt op Halo 5 een speciale 15th Anniversay REQ pack te geven. In het cadeau zit wel iets speciaals, namelijk de allereerste uitrusting van Master Chief van de originiele Halo.

  Xbox bestaat 15 jaar en laat werknemers tegen de community spelen

  Vanaf dit moment heb je kans om tegen Xbox werknemers te spelen. Op het kantoor van Xbox staan er veel Xbox One consoles klaar die werknemers kunnen gebruiken om online te gaan spelen. Deze werknemers zijn makkelijk te vinden via de nieuwe update, je hoeft je alleen maar aan te melden bij de Celebrate 15 Years of Xbox club en je kunt werknemers en developers eens laten zien hoe goed je bent in allerlei verschillende soorten games.

  Halo 5: Guardians

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.