Xbox BEAM streaming service is nu online

  Door de nieuwste update is de Xbox BEAM streaming service online. Daarnaast is de gebruikerservaring verbeterd met een nieuwe Guide en is het menu nog verder gestroomlijnd.

  xbox

  Het belangrijkste doel van deze update is om het streamen van gameplay via BEAM makkelijker en toegankelijker te maken. Alle nieuwe streaming features kun je vinden op het snelmenu als je de Xbox knop op de controller indrukt.

  Naast de nieuwe streaming mogelijkheden is ook het Home menu volledig aangepast. Zo is de gebruikersinterface versimpeld en de algehele prestaties van het systeem verbeterd. Om dit voor elkaar te krijgen heeft Microsoft het systeem geoptimaliseerd met snelheid en prioriteit naar games in het achterhoofd.

  Zo zijn alle onbelangrijke menu iconen van een game kleiner geworden zoals alle community opties zoals het bekijken van jouw behaalde achievements van de game. Ook wordt de achtergrond nu gebruikt om de game weer te geven die je op dit moment aan het spelen bent.

  Xbox BEAM streaming service mogelijkheden

  Vanaf nu kun je direct jou gameplay streaming vanaf de Guide op jouw Xbox One. Ook kun je je Beam uitzendingen managen en chatten met andere gamers die jouw uitzending volgen op jou thuisscherm. Zo kun je bijvoorbeeld in Minecraft uitleggen hoe je een paard moet temmen.

  Als je zelf nog nooit gameplay gestreamd hebt, is dit de ideale manier om te beginnen zonder dat je hierbij extra software nodig hebt. De benodigde software zit al standaard op de Xbox One. Je kunt video’s van de XBOX Beam streaming service terugvinden in het menu onder ‘mijn games en apps’.

  Minecraft

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.