Xbox All Acces officieel aangekondigd door Microsoft

  Nadat er al veel geruchten over rondgingen, is Xbox All Acces officieel aangekondigd door Microsoft. Dit is een manier om een nieuwe Xbox One S of Xbox One X aan te schaffen via een abonnementsvorm, die voorlopig alleen in de Verenigde Staten beschikbaar is.

  Xbox All Acces zal niet online kunnen worden besteld en de actie loopt zolang de voorraad strekt. Met deze abonnementsvorm kun je de Xbox One X en de Xbox One S aanschaffen. En het is vergelijkbaar met een 2-jarig telefoonabonnement, want na twee jaar mag je de console gewoon houden. Gedurende deze twee jaar kun je gebruik maken van Xbox Live Gold en de Xbox Game Pass, want deze producten zitten bij de prijs van het abonnement inbegrepen.

  Om een maandelijks abonnement af te sluiten, zul je een Dell Preferred account aan moeten maken. Hierdoor hoef je niets vooraf te betalen en kun je maandelijks betalen. Wanneer je geen Dell Preferred account hebt aangemaakt, zul je het totale bedrag voorafgaand moeten betalen.

  De prijs van Xbox All Acces

  Voor de Xbox One X betaal je 34,99 dollar per maand en hiervoor krijg je een Xbox One X console, 24 maanden de Xbox Game Pass en Xbox Live Gold. Je betaalt dan geen rente en er zijn geen verdere kosten vooraf. Je bespaart hierdoor ongeveer 20 dollar ten opzichte van de normale prijs, wat natuurlijk niet heel veel is.

  Bij de Xbox One S loopt het voordeel een stuk hoger op. Hiervoor betaal je namelijk 21,99 dollar per maand en hiervoor krijg je een Xbox One S console, 24 maanden de Xbox Game Pass en Xbox Live Gold. Ook bij dit abonnement betaal je geen rente en ook geen kosten vooraf. Met deze bundel bespaar je 132 dollar ten opzichte van de normale prijs, wat natuurlijk heel mooi meegenomen is.

  Microsoft veel bezig met Xbox innovaties

  Vorige week werden de details van Xbox All Acces al gelekt op Twitter en die informatie blijkt nu correct te zijn. Ook ging er een gerucht dat Microsoft bezig was met een VR Headset, maar dat ze hiermee nu gestopt zouden zijn omdat de technologie nog niet goed genoeg is.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.