G2 Esports wint de finale van de Six Invitational 2019 in Montreal

  Na een hardvochten finale is G2 Esports de grote winnaar van het grote Rainbow Six Siege toernooi in Montreal: de Six Invitational 2019. Met de overwinning heeft het team haar titel als wereldkampioen weten te behouden. Het is een knallend einde van een weekend vol met Rainbow Six nieuws.

  Het is een hoogtepunt voor veel fans van Rainbow Six Siege over de hele wereld: de Six Invitational 2019 in Montreal. Het internationale toernooi zet de sterkste Rainbow Six teams tegenover elkaar in een bloedstollende wedstrijd om een prijzenpot van meer dan een miljoen euro. Na een weekend vol spanning en sensatie is het G2 Esports uiteindelijk gelukt om de rest achter zich te laten en naar huis te gaan als het beste Rainbow Six Siege team van de wereld.

  Door de winst gaat het team er met een groot deel van de prijzenpot vandoor, die in zijn totaliteit uit meer dan een miljoen euro aan prijzengeld bestaat. Het laat goed zien hoe populair de game vier jaar na de originele release is, want vergeleken met het prijzengeld van vorig jaar is de prijzenpot verdubbeld.

  Six Invitational 2019 schenkt ook aandacht aan nieuwe content

  Maar al dat eSports-geweld is niet het enige waar Ubisoft zich op heeft gefocust op de Six Invitational 2019. Tijdens het evenement is er namelijk ook gloednieuwe content getoond en heeft de ontwikkelaar diverse aanpassingen aangekondigd voor de game. Dit om de spelervaring nog meer te stroomlijnen en ook nieuwkomers een plek te geven om de kneepjes van het Rainbow Six-vak te leren.

  XGN is ook in Montreal om het Rainbow Six Siege evenement op de voet te volgen en daarnaast is er al even gestoeid met de aankomende nieuwe operators en map. De impressie van die DLC, Operation Burnt Horizon, vertelt je alvast wat je allemaal kunt verwachten tijdens je aankomende strijd Down Under. Bekijk ook de fotoreportage die een kijkje achter de schermen geeft van het evenement in Montreal.

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

  Verkijgbaar vanaf 1 december 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.