X-Men spin off heeft James Franco als Multiple Man

  Fox komt met een X-Men spin off over het Marvel-personage Multiple Man. Acteur James Franco zal de hoofdrol in de film op zich gaan nemen, zo maakt Deadline bekend. De film wordt geschreven door Allan Heinberg, die ook het verhaal van Wonder Woman neergepend heeft.

  Fox Searchlight Pictures

  Multiple Man is een fictief personage uit het Marvel-universum dat zichzelf kan klonen. Hij verscheen voor het eerst als slechterik in Giant-Size Fantastic Four #4 dat Marvel Comics in 1975 uitgaf. Met de hulp van de X-Men kwam hij aan de goede kant te staan. Het is dus interessant om te zien welke kant Jamie Madrox, zoals hij echt heet, in de film op gaat.

  Andere X-Men spin offs

  Op dit moment zijn er nog officieel onderhandelingen gaande met Franco en andere betrokkenen. Zowel Genre Films als Ramona Films, het productiebedrijf van Franco en zijn jongere broer Dave, zullen mogelijk de productie van de film op zich nemen.

  Ook Simon Kinberg zal ook hieraan werken, bekend van eerdere films over de X-Men. Hij is producent en medeschrijver van Multiple Man, en heeft films als X-Men Apocalypse en Logan op zijn cv staan. Naast Multiple Man heeft Fox nog meer mutantenfilms in de pijplijn zitten, namelijk Deadpool 2, New Mutants en Gambit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.