X-Men: Dark Phoenix trailer komt vanavond uit!

  De eerste officiële trailer van X-Men: Dark Phoenix komt vanavond uit. Dit is aangekondigd met een motion poster op het Twitteraccount van de X-Men films. Een hoop fans hebben erop gewacht, maar straks krijgen we de eerste beelden van de film te zien.

  Jean Grey liet in de vorige film, X-Men: Apocalypse, haar krachten zien. Tien jaar na X-Men: Apocalypse raakt ze de controle over haar krachten kwijt. Hierdoor verandert ze in de Dark Phoenix. Ze is nu nog sterker waardoor haar teamleden voor een moeilijk beslissing staan. Ze moeten Jean opofferen om de wereld te willen redden.

  Niet alleen Jean Grey is een superheld met behoorlijk wat krachten. Ook Captain Marvel kan er wat van en dit zie je in de trailer van de film. Captain Marvel verschijnt alleen later in de bioscoop dan X-Men: Dark Phoenix, namelijk 8 maart 2019.

  Motion poster laat silhouette zien

  Het oficiëlle Twitter-account van de X-Men films heeft via een bericht aangekondigd dat de trailer vanavond uit zal komen.

  Op de poster zien we een silhouette van een vrouw. Dit zal Sophie Turner zijn, die de rol van Jean Grey speelt in de X-Men films. Onder de poster, die overigens goed de aandacht trekt, staat dat vanavond de eerste trailer van X-Men: Dark Phoenix uitkomt. Het is nu wachten hoe laat dit zal gebeuren.

  X-Men: Dark Phoenix komt 7 februari 2019 in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.