WWE tekent deal voor zes films met Lionsgate

  WWE Studios en Lionsgate hernieuwen hun partnerschap om in totaal zes actiefilms te co-produceren. Deze deal begint met de film Vendetta, waarin worstelaar Big Show de hoofdrol speelt.

  De zusjes Jen en Sylvia Soska zijn de regisseur voor de film Vendetta. Het duo was eerder verantwoordelijk voor de film See No Evil 2 met worstelaar Kane in de hoofdrol. See No Evil 2 is tevens een film die WWE Studios en Lionsgate in samenwerking hebben gemaakt.

  De film Vendetta met Paul Wight, beter bekend als Big Show, in de hoofdrol draait om een detective die opzettelijk een misdaad pleegt om in de gevangenis te komen. Eenmaal in de gevangenis zoekt de detective naar wraak op de man die zijn vrouw heeft vermoord.

  Eerdere films van WWE Studios

  Paul Wight speelde eerder al in films als Jingle All The Way en de komedie Knucklehead, beide films komen uit de stal van WWE Studios. Verder had Wight ook kleine rollen in de films The Waterboy en MacGruber.

  Uit eerdere samenwerkingen tussen WWE Studios en Lionsgate kwamen al de films The Condemned met 'Stone Cold' Steve Austin in de hoofdrol en de eerste See No Evil film.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.