WWE 2K19 release en miljoenenprijs bekendgemaakt

  De WWE 2K19 release is bekendgemaakt, maar dat is niet alles. Er komt namelijk ook een wedstrijd aan waarmee je een miljoen dollar kunt winnen. Hiervoor moet je natuurlijk wel wat doen, want een miljoen krijg je niet zo maar.

  2K heeft de WWE 2K19 release bekendgemaakt en wie er dit jaar op de felbegeerde cover staat. WWE 2K19 komt op 9 oktober 2018 uit op PlayStation 4, Xbox One en PC en dit jaar zal AJ Styles stralen op de cover van het hoesje. 'The Phenomenal One' zal dit jaar het gezicht zijn van WWE en dat is niet heel verwonderlijk. Styles is namelijk naast professioneel worstelaar ook een gamer.

  Naast dat de game later dit jaar uitkomt, zal er ook een kans zijn om een miljoen dollar te winnen dankzij de 'WWE 2K19 Million Dollar Challenge'. Styles nodigde spelers via een filmpje uit om mee te doen aan de internationale wedstrijd die plaatsvindt via PlayStation 4 en Xbox One. Spelers moeten daarvoor wel vier stappen volgen:

  • Een nieuw speltype dat op een later moment onthuld wordt uitspelen
  • Een winnende promotievideo versturen waarmee je duidelijk maakt waarom je AJ Styles gaat verslaan in WWE 2K19
  • De halve finale van de wedstrijd bereiken en de andere deelnemers uit de halve finale verslaan
  • AJ Styles verslaan in de finale van het toernooi in een één tegen één wedstrijd WWE 2K19

  WWE 2K19 release gepaard met Collector's Edition

  De WWE 2K19 release wordt ook gevierd met een aantal speciale edities van het spel, waaronder een Deluxe Edition. Deze editie bezorgt je de game met early acces, toegang tot de Season Pass content van WWE 2K19 en bonuscontent die je via een pre-order zou krijgen. Daarnaast krijg je toegang tot digitale content die ook in de Collector's Edition te vinden is, maar wat dat precies is blijft nog tot in de zomer geheim.

  De Collector's Edition van de game geeft je alles wat de Deluxe Edition heeft en breidt dit uit met een premiumverpakking, fysieke voorwerpen en WWE SuperCard-content. Ook hiervoor geldt dat er meer informatie in de zomer komt, waaronder de prijs van de game. In onze WWE 2K18 review kun je lezen wat we van het vorige deel vonden.

  WWE 2K19

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.