WWE 2K19 pre order bonus bevat Ronda Rousey

  Nog even en dan wordt vrouwenworstelen ook een ding in games met de nieuwe WWE 2K19 pre order bonus. Ronda Rousey maakt haar debuut om ook vrouwen in deze serie op de kaart te zetten.

  Ronda Rousey is speelbaar als de pre order bonus van het nieuwe WWE 2K19. Zij is één van de bekendste namen binnen het vrouwenworstelen.

  WWE 2K19 pre order bonus

  Deze pre order bonus werd bekendgemaakt aan de hand van een nieuwe trailer. Hierin zien we hoe Rousey zich in de kleedkamer klaarmaakt voor een gevecht. De kleding wordt klaargelegd, de vuisten worden opgewarmd. Nog even en dan is ze helemaal klaar om de ring in te duiken en de wedstrijd te gaan winnen.

  Het is niet de eerste keer dat er een worstelaar als bonus wordt weggegeven bij een pre order. Bij WWE 2K18 was er namelijk ook al een actie dat je Kurt Angle bij de pre order ontving. De editie daarvoor bracht een pre order bonus van Bill Goldberg.

  Wordt de game goed?

  Het wordt nog spannend wat deze titel te bieden heeft. De WWE 2K18 review schetste niet echt een game die je per se in huis moet halen. De game kreeg maar een 6.0 omdat hij er grafisch op vooruit was gegaan, maar verder vrij veel mankementen vertoonde. Zo kende het spel vergelijkbare bugs en glitches als het jaar daarvoor en is het natuurlijk te hopen dat dit deze keer niet opnieuw het geval is.

  WWE 2K19 is vanaf 9 oktober verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en PC. In tegenstelling tot het vorige deel zal de 2019-editie de Nintendo Switch overslaan.

  WWE 2K19

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.