Wuppo release voor Steam bekendgemaakt

  Wuppo is een nieuwe 2D platform role-playing game. Het spel komt alleen uit op Steam. Nu is de Wuppo release bekendgemaakt.

  De demo van Wuppo was al speelbaar via Steam, maar op 29 september is dan de echte Wuppo release. De game zal vanaf die dag volledig beschikbaar zijn en belooft een interessante indie game te worden..

  Wuppo release - Het avontuur van Wum

  De game draait geheel om een eenzame Wum. Na het verliezen van zijn huis zal het aandoenlijk witte balletje middels dit avontuur zijn weg moeten banen naar een nieuwe plek om te wonen. Op zijn pad komt hij verschillende bijzondere beesten tegen, moet hij ontelbare items verzamelen en zal hij meeslepende puzzels oplossen.

  De speler zal moeten vechten, voorwerpen gebruiken en al zijn charmes in moeten zetten om deze eenzame Wum een nieuw thuis te bezorgen.

  De Wuppo release zal een mooie mijlpaal zijn voor game developer Knuist & Perzik, een Nederlandse game-ontwikkelaar. De game is geheel ontwikkeld door twee Nederlandse jongens. Lars Korendijk en Thomas de Waard leveren samen deze adventure platform game af.

  Wuppo

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.