Wreck it Ralph 2 trailer uitgebracht door Disney

  De eerste Wreck it Ralph 2 trailer is uitgebracht door Disney. Deze tweede film, genaamd Ralph Breaks the Internet, is het vervolg op de succesvolle Wreck-it Ralph uit 2012. Bekijk de nieuwe trailer bovenaan de pagina!

  De eerste Wreck-it Ralph wist bijna 500 miljoen dollar binnen te slepen voor Disney. Een vervolg is daarom een paar jaar geleden aangekondigd onder de titel Wreck-it Ralph 2: Ralph Breaks the Internet.

  In de eerste film maakten we kennis met Ralph, een slechterik die leeft in de game Fix it Felix Jr, maar die eigenlijk helemaal geen slechterik wil zijn. In de eerste film zagen we ongeveer drie verschillende games voorbijkomen die onze hoofdpersonages konden betreden. Nu zal het vervolg hier een schepje bovenop doen, aangezien Ralph samen met Vanellope von Schweetz het hele internet gaat ontdekken.

  Wreck it Ralph 2 trailer toont de wereld achter het internet

  We zien in de trailer dat zowel Ralph als Vanellope geen idee hebben wat het internet precies inhoudt. Dit zorgt ook voor een aantal creatieve grappen, zoals Ralph die geconfronteerd wordt met een hoop clickbaitartikelen. Het einde van de trailer toont dat de momenten van humor die ook aanwezig waren in het eerste deel zullen terugkeren. Dat wordt weer lachen, gieren en brullen!

  Het duurt wel nog even voordat we Wreck-it Ralph 2: Ralph Breaks the Internet op het witte doek kunnen aanschouwen. De film is vanaf 12 december in de bioscopen te zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.