WoW uitbereiding Warlords of Draenor komt 13 november

  De vijfde uitbereiding van World of Warcraft verschijnt op 13 november. Dat heeft de uitgever bekendgemaakt op een evenement in Los Angeles. Ook werden de eerste beelden getoond en is de eerste aflevering van Lords of War verschenen.

  Tijdens het evenement zijn de eerste beelden van de expansion getoond. Deze trailer is te zien op het officiële YouTube-kanaal van WoW. De beelden tonen de typische stijl die we kennen uit eerdere video's en belooft veel goeds voor de volgende stap in het World of Warcraft universum.

  De uitbereding zal geen nieuw ras toevoegen, maar geeft de bestaande rassen een oppoetsbeurt. Wel zegt Blizzard dat Warlords of Draenor bomvol nieuwe content zal zitten en dit weer genoeg speeltijd zal opvreten. Zoals eerdere berichten al aangaven zal het openingsgebied, Tanaan Jungle, in ieder gevaal veel interessants te bieden hebben.

  Blizzard komt met WoW animatieserie

  Samen met de aankondiging heeft Blizzard de eerste aflevering vrijgegeven van de Lords of War. Dit is een nieuwe, geanimeerde miniserie die spelers introduceert met karakters uit de nieuwe uitbereiding. De komende weken verschijnen de overige afleveringen, allemaal te zien op de website van World of Warcraft.

  World of Warcraft: Warlords of Draenor

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.