WoW Legacy servers zullen nog even op zich laten wachten

  Er is het een en ander gepraat over de mogelijkheid dat Blizzard met Wow Legacy servers zou gaan komen. Dit zijn servers die de vanilla tijd van WoW representeren.

  De WoW Legacy servers zullen nog wel even op zich laten wachten. Fans hoopten dat dit topic besproken zou gaan worden tijdens BlizzCon omdat het een goed podium daarvoor zou zijn. Maar in plaats daarvan heeft Blizzard laten weten dat Legacy servers er voorlopig nog niet aankomen.

  De veteranen en fans zullen nog even geduldig moeten afwachten totdat Blizzard met WoW Legacy servers gaat komen, als die úberhaupt wel gaan komen.

  De studio is nog in overleg over WoW Legacy servers

  J. Allen Brack van Blizzard heeft via het forum van WoW laten weten dat de studio nog steeds aan het overleggen is over de mogelijkheden van de WoW Legacy servers. Maar dat er tot na de show in ieder geval nog geen verdere updates zullen komen.

  "We wilden even de tijd nemen om jullie te laten weten dat we nog steeds bezig zijn met het overleggen van de mogelijkheden. Verder zullen wij hierover geen updates hebben tot na de show" aldus Allen Brack.

  "Je hebt ons horen zeggen dat de launch van WoW Legion slechts het begin is van het verhaal dat we willen vertellen. Waar we ons nu op willen focussen tijdens BlizzCon is hoe het team een goede hoeveelheid aan content voor de spelers gaan maken, we kunnen niet wachten om te vertellen wat er in WoW Legion nog gaat gebeuren."

  De ontwikkelaar voegt nog toe dat het werk voor de verdere content van World of Warcraft Legion doorgaat, dat geldt ook voor de pas aangekondigde patch 7.1: Return to Karazhan.

  Meer weten over WoW Legion? check dan onze World of Warcraft Legion Review.

  BlizzCon vindt plaats op 4 en 5 november in Anaheim, Californië.

  World of Warcraft: Legion

  Verkijgbaar vanaf 30 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.