Worstelen met beren deze week in Red Dead Online

  Het eerste seizoen van de Wheeler, Rawson & Co. Club is voorbij, maar om die pijn te verzachten heeft Rockstar deze week een uitdagende Legendary Bounty in petto. Premiejagers mogen namelijk gaan stoeien met een grote Rus en zijn beren.

  ‘Yukon’ Nikoli Borodin is niet bepaald een lieve jongen. De trapper heeft in zijn tijd in Alaska flink wat misdaden begaan en heeft waarschijnlijk zelfs een U.S. Marshal om het leven gebracht die hem kwam arresteren. Bounty Hunters zijn dan ook gewaarschuwd als ze de jacht op de Rus openen. Let er bovendien op dat Borodin volgens de geruchten meerdere beren heeft gevangen. Misschien dat je dat als voordeel kan gebruiken. Wil je de gok wagen, dan kan je de jager en zijn mannen vinden ten zuiden van Strawberry, vlakbij Fort Riggs.

  Zoals gewoonlijk heeft ook Madam Nazar weer een uitdaging voor de speurneuzen onder ons. De zigeunerin stuurt Collectors op pad om de Bowman’s Collection te vinden. Die collectie bestaat uit de Flint Arrowhead, Raw Arrowhead en Agate Arrowhead. Je moet je ogen dus goed openhouden, want de voorwerpen zijn niet bepaald groot en opvallend te noemen. Gelukkig krijg je er wel weer een mooi zakcentje voor.

  Flinke kortingen deze week

  Traders krijgen normaliter geen wekelijkse toevoegingen voor hun vak, maar Rockstar heeft deze week wel rekening gehouden met de handelaren. Zo verdienen ze maar liefst 50 procent meer inkomsten op leveringen die zijn gemaakt met kleine of middelgrote wagens, krijgen ze 25 procent korting op Hunting en Trader Wagons én 50 procent korting op Trader Resupply Orders. Echte kapitalisten kunnen nu hun slag slaan!

  De Free Aim Series die deze week in het zonnetje staat is de klassieke Team Shootout. Geen aparte regels of andere bijzaken, maar pure skill in heftige vuurgevechten. Ben jij er klaar voor?

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.