Worms WMD release voor Switch in november

  Er komt een Worms WMD release voorde Nintendo Switch en wel eind deze maand. Op 23 november verschijnt de game van Team 17 voor Nintendo’s nieuwste vlaggenschip en zal extra gebruik maken van de mogelijkheden die de Switch brengt.

  Worms is namelijk uitermate geschikt om op een handheld te spelen, ook tegen je vrienden, dankzij de turn-based gameplay. De Switch-versie bevat alle content waaronder de campaign missies, levels, aanpassingsopties en de Forts Mode.

  Eerdere Worms WMD release op consoles en PC

  De Worms WMD Switch release komt met een aantal extra nieuwe features, dat later vermoedelijk ook naar de consoles en PC komt. Zo is er een nieuw ruimtethema en zijn er nieuwe Mushroom en Tree House forts toegevoegd evenals extra aanpassingsopties voor uiterlijk en grafstenen.

  De game is al uitgekomen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4, waarvan wij deze Worms WMD review hebben geschreven. Op 23 november komt de Switch-versie digitaal uit voor een prijs van 20 dollar. Mocht je fan zijn van de koddige figuurtjes en een abonnement op PS Plus hebben, dan is nu je kans om Worms Battlegrounds op de PlayStation 4 te downloaden.

  Worms WMD

  Verkijgbaar vanaf 23 august 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.