World War Z trailer toont gameplay met hordes van zombies

  Er is een nieuwe World War Z trailer uitgebracht. In de video zijn enkele gameplay beelden te zien, maar vooral een hoop kwijlende zombies. Ook is er een indicatie gegeven van een releasedatum.

  Natuurlijk kent bijna iedereen de film World War Z, maar daar komt ook een game van uit. Het spel werd eerder dit jaar aangekondigd en tijdens de afgelopen E3 konden we al meer zien van het spel. In de trailer is dan ook te zien hoe erg de gameplay lijkt op die van de film. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  In de video zijn namelijk hordes met zombies te zien. Net zoals in de film stapelen de monsters over elkaar heen om bij hogere plekken te kunnen komen. Er kunnen door één straat wel honderden zombies rennen. Om dit mogelijk te maken is de Swarm Engine van Saber Interactive gebruikt.

  World War Z trailer met een hoop geweld

  Spelers kunnen de zombies vermoorden door verschillende wapens te gebruiken. Hieronder vallen automatische geweren, shotguns en wapens die explosieven afvuren. Om het zo echt mogelijk te laten lijken kunnen spelers specifieke onderdelen van de zombies overhoop schieten. Hieronder valt bijvoorbeeld een arm die eraf kan vallen wanneer hier op geschoten is.

  World War Z komt in 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Mocht je fan zijn van zombies, dan weten wij nog wel een paar games voor je om te spelen. Natuurlijk zijn er ook een hoop zombie series om te kijken.

  World War Z

  Verkijgbaar vanaf 16 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.