World War Z game releasedatum aangekondigd door Saber Interactive

  Saber Interactive heeft de releasedatum van de game World War Z aangekondigd. De game wordt volgens Saber Interactive uitgebracht op 16 april 2019. World War Z zal dan te downloaden zijn voor de PS4, Xbox One en de PC via Epic Games.

  De releasedatum van de film World War Z is niet bekend geworden, maar die van de game. Saber Interactive maakt deze releasedatum voor de game bekend. De World War Z game wordt verwacht op 16 april 2019 en zal vanaf de releasedatum te downloaden zijn voor drie consoles. De consoles waarop de game werkt zullen de PS4, Xbox One en PC zijn en de game zal te downloaden zijn via Epic Games. Of Steam nog zal worden toegevoegd is niet bekend.

  De game World War Z is aangekondigd in 2018 en in ons eerdere artikel over de game schreven we al over de trailer die was vrijgegeven tijdens de afgelopen E3. In de trailer van de game was al te zien hoe veel gelijkenis er is met de film. In de film World War Z stapelen hordes aan zombies zich op om bij hogere plekken te komen en dit gebeurt ook in de game. Zo ziet het er tenminste uit in de trailer.

  Releasedatum World War Z bekend, maar waar gaat de game over?

  De releasedatum van de game World War Z is dan misschien wel aangekondigd door Saber Interactive, maar waar gaat de game over? Al eerder meldden we dat de game gelijkenissen heeft met de film en daardoor kunnen game fans al een beetje verwachten waar het over gaat. Toch zijn er ook een aantal mensen die de film van World War Z niet gezien hebben en die dus niet snappen waar de game over gaat.

  In de game van World War Z is het de bedoeling dat je als speler zombies overhoop schiet door verschillende wapens te gebruiken. Hier vallen wapens onder als automatische geweren, shotguns en wapens die de mogelijkheid hebben om explosieven af te vuren. Voor wat extra realisme hebben de makers van de World War Z game ervoor gezorgd dat je bepaalde delen van de zombies kunt aanvallen. Zo kan het zijn dat als je de arm van een zombie raakt dat die er dan vanaf valt.

  Terwijl World War Z fans wachten op de game kunnen ze wel genieten van een aantal andere games die te maken hebben met zombies. In ons artikel met de vijf beste zombie games kun je zien wel te bespelen zijn.

  World War Z

  Verkijgbaar vanaf 16 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.