World of Warcraft veteranen krijgen episch kado van Blizzard

  World of Warcraft vierde vorig jaar alweer zijn tiende verjaardag, en dat is voor Blizzard reden om groots uit te pakken. De ontwikkelaar geeft namelijk een episch kado aan WoW spelers die sinds het begin de MMORPG spelen. Nu is het bekend wat dat kado precies is.

  World of Warcraft veteranen krijgen van Blizzard een Orc standbeeld om het tienjarig bestaan van de MMORPG te vieren. Het beeld is een replica van het gigantische Orc beeld dat voor de Blizzard campus staat. Om kans te maken op het beeld moest je binnen 60 dagen van de originele release van World of Warcraft in Amerika of Europa een account aangemaakt hebben én 10 jaar een abonnement hebben. Gelukkige gamers hebben inmiddels tracking informatie gehad voor het kadootje van Blizzard, dus als je kans maakte dan wist je dit al.

  Een trouwe World of Warcraft speler plaatste een foto van het beeld op het Battle.net forum. Bij het standbeeld zit een inscriptie met de volgende tekst:

  "Het Orc standbeeld is een constante aanwezigheid in ons leven bij Blizzard Entertainment. Het is waar we elkaar ontmoeten om te praten, te eten en dingen te vieren. Terwijl we tien jaar World of Warcraft vieren presenteren we deze blijk van onze waardering aan jou, stoere avonturier! Hartelijk bedankt voor het zijn van een constante aanwezigheid in ons leven, als we samen op avontuur uitgaan."

  World of Warcraft Orc Standbeeld

  World of Warcraft, al meer dan tien jaar

  Hoewel World of Warcraft in Amerika al in 2004 in Amerika te spelen was, konden we hier in Europa vanaf 11 februari 2005 Azeroth verkennen. De MMORPG werd al snel de meest populaire online game ooit en inmiddels zijn er al zes uitbreidingen (The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria en Warlords of Draenor) voor de game verschenen. De speleraantallen lopen terug, maar er spelen nog steeds een indrukwekkende 7,4 miljoen spelers de game trouw.

  Heeft een van jullie een Orc beeldje gehad van Blizzard? Laat het ons weten in de comments!

  World of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 11 february 2005

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.