World of Warcraft Token optie na lancering van patch 6.1.2

  Blizzard heeft bekendgemaakt dat de uitrol van de World of Warcraft Token optie begint in de weken na de lancering van patch 6.1.2. Deze patch kwam op 24 maart uit.

  Een World of Warcraft Token geeft spelers de mogelijkheid om in-game goud te ruilen voor speeltijd en vice versa. De World of Warcraft Token optie komt eerst uit in Noord-Amerika, Oceanië en Latijns-Amerika en wordt uitgebreid naar andere regio’s in de daaropvolgende weken.

  World of Warcraft Token prijzen verschillen per regio

  Iedere regio krijgt zijn eigen World of Warcraft Token ruilsysteem en dit zal te koop zijn in een in-game Shop. In Amerika zal de Token 20 dollar kosten, in andere regio’s heeft de Token een gelijkende prijs hebben afhankelijk van de koerswisselingen.

  Blizzard baseert de prijzen van een WoW Token op de regionale in-game economieën. Het doel is om een zo eerlijk mogelijk prijzen systeem te maken. Daardoor kan het voorkomen dat na verloop van tijd de prijzen worden aangepast.

  Een Token kan verkocht worden in een regionaal systeem via een nieuwe Game Time tab in het Auction House. Spelers die een token hebben gekocht in het Auction House kunnen deze 30 dagen lang inwisselen voor speeltijd.

  Meer informatie over de uitrol en regionale prijzen worden nog voor de lancering bekendgemaakt.

  World of Warcraft: Wrath of the Lich King

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.