World of Warcraft Shadowlands officieel aangekondigd!

  Het vervolg op World of Warcraft Battle for Azeroth is bekend. De groep helden maken nu hun weg naar de Shadowlands om balans terug te brengen naar de wereld. Waarom dit is gebeurd en hoe dit wordt opgelost lees je hieronder!

  De aankondiging van Shadowlands begon met een cinematic waarin we Sylvanas zien bij Icecrown Citadel. Een plek waar we al vaak genoeg zijn geweest voor de Invinsible mount farm of natuurlijk om de Lich King neer te halen. Sylvanas maakt haar weg naar de nieuwe Lich King, Bolvar Fordragon, en daar wacht hij haar op. Na een heftige confrontatie met al zijn ondode handlangers komt Sylvanas in een gevecht 1 tegen 1 met The Lich King. Sylvanas wint dit gevecht en breekt de helm van damnation wat ervoor zorgt dat de barrière tussen de wereld van leven en doden doorbroken wordt.

  Er zijn vele gevolgen hierdoor. Niet alleen zijn de undead niet meer vast geketend door de "Jailer of the damned" aka The Lich King, maar het portaal naar de Shadowlands is nu ook open. Dit betekent dat de spelers dus nu naar de Shadowlands moeten gaan om balans terug te brengen naar Azeroth. In de Shadowlands zijn er natuurlijk ook nieuwe gebieden om te ontdekken. Revendreth is een gebied dat de oorspronkelijke plek blijkt te zijn van de vampieren die bloedmagie gebruiken. Ardenweald is een gebied waar de natuur en dier zich uitrusten om weer herboren te worden op Azeroth. Maldraxxus is een plek waar de Scourge en Blight vrij uitlopen, alsook Bastion. Laatstgenoemde lijkt op de thuishaven van de fallen valkyr.

  Verder krijgen we in de cinematic te zien dat we een covenant moeten kiezen. De keuze lijkt te liggen tussen de Scourge (Maldraxxus), Light (bastion), Nature (Ardenweald) en Vampires( Revendreth en niet te verwarren met twillight, deze glinsteren niet). Ook zijn er natuurlijk weer nieuwe dungeons die we kunnen verwachten. Eén van die dungeons is de Tower of the Damned waarbij je je weg omhoog moet werken in de toren. Je kan dus ook per etage sterkere vijanden verwachten.

  World of Warcraft

  Verkijgbaar vanaf 11 february 2005

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.